Justin Theroux reagirao na razvod Jolie i Pitta

Radiosarajevo.ba
Justin Theroux reagirao na razvod Jolie i Pitta
Jennifer Aniston je postigla mnogo toga u deceniji otkako se razvela od Brada Pitta.

Njena glumačka i humanitarna ostvarenja su brojna, ali su je tabloidi, i pored toga, uvukli u nedavne spekulacije nakon što je objavljeno da se razvodi najslavniji hollywoodski par, Angelina Jolie i Brad Pitt.

Uprkos agresivnoj pažnji tabloida, Aniston je nastavila sa svojim životom, a pridružila se svome mužu Justinu Therouxu na crvenom tepihu ove sedmice u New Yorku gdje je održana premijera njegovog novog filma The Girl on the Train.

Bilo je možda i neizbježno da Therouxu neko od novinara dobaci pitanje o raskidu Jolie i Pitta. Iako je mogao odbiti da odgovori, on je to ipak učinio:

"Kao dijete razvoda sve što mogu reći je da su to grozne vijesti za tu djecu i to je sve što se stvarno može reći o tome", odgovorio je on.

Dodao je i da očito postoji "nevjerovatan apetit za smećem", kako je opisao tabloidske naslove o raskidu Pitta i Jolie, ali da je isto tako očito i da publiku to zanima, iako će mnogi reći da ih ne zanima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije