Justin Bieber učestvovao u saobraćajnoj nesreći: Vozilom udario fotografa

Radiosarajevo.ba
Justin Bieber učestvovao u saobraćajnoj nesreći: Vozilom udario fotografa
EPA / Justin Bieber
Kanadski pop-pjevač Justin Bieber lakše je povrijedio fotografa na Beverly Hillsu u Los Anđelesu tako što ga je, po izlasku iz crkve, slučajno udario svojim vozilom.

"Došli smo po pozivu na mjesto nesreće i zatekli 57-godišnjeg pješaka na zemlji. Prevezen je u lokalnu bolnicu bez povreda opasnih po život", rekao je za BBC narednik Matthew Stout.

Saobraćajna nesreća se, na svu sreću, dogodila pri veoma maloj brzini pjevačevog vozila, a policiji je prijavljena sinoć oko 21.30 po lokalnom vremenu.

"Bieber je sačekao policiju i sarađivao s njom, nakon čega je pušten. Izašao je iz automobila poslije nezgode i pokušao da pomogne. Zatražio je od ostalih paparazza da naprave malo mjesta za povrijeđenog pješaka. Pored toga, pitao je može li bilo šta učiniti za povrijeđenog", dodao je narednik Stout.

Ova nezgoda dogodila se samo nekoliko dana nakon što je Bieber, zbog nepredviđenih okolnosti, otkazao ostatak svjetske turneje na kojoj je proveo 18 mjeseci. Iako je održao više od 150 koncerata, iz nepoznatih razloga otkazao je nastupe na posljednjih 15 mjesta u Sjevernoj Americi i Aziji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije