Justin Bieber prekinuo koncert jer ga 'nisu slušali': Otišao s bine i nije se vratio (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Justin Bieber prekinuo koncert jer ga 'nisu slušali': Otišao s bine i nije se vratio (VIDEO)

Kanadska pop zvijezda Justin Bieber prekinuo je svoj koncert u Oslu nakon što je otpjevao samo jednu pjesmu. S bine je otišao kazavši - dosta mi je, ne želim više nastaviti. Više se nije vratio.

Prema pisanju Guardiana, zvijezda, koja je postala globalni pop fenomen postala s 13 godina, prekinula je sinoćnji koncert jer ga Belieberi nisu slušali, pritom je pokušao obrisati vodu kojom su ga zalijevali fanovi, koji su silno željeli dodirnuti njegove ruke i noge...

 
Nažalost, bila je ovo teška sedmica za mene. Dugi dani, nesanica, a pokušavao sam biti 'on', pred kamerama za fanove“, napisao je poslije na Instagramu, izvinjavajući se.

U „teškoj sedmici“, Bieber je pokupio pet nagrada u Milanu na dodjeli MTV Evropskih muzičkih nagrada, a sljedeći mjesec izlazi njegov album nakon pauze od tri godine.

„Nisam htio da djelujem zlobno, ali sam odlučio prekinuti show jer publika u prvim redovima nije htjela slušati. Nadam se da će ljudi shvatiti. Ne učinim uvijek pravu stvar, ali sam čovjek i radim na tome da budem bolji“, poručio je Bieber.

Njegov privatni avion ubrzo je napustio Oslo, a fanovi su ostali u šoku i suzama.

Guardian podsjeća da je, ranije ove sedmice, Bieber prekinuo intervju na španskoj radiostanici 40 Principales, jer nije bio zadovoljan postavljenim pitanjima.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije