Justin Bieber ponovo provocira: "Ovo je mogla biti glava Toma Cruisea"

Radiosarajevo.ba
Justin Bieber ponovo provocira: "Ovo je mogla biti glava Toma Cruisea"
Foto: Screenshot / Justin Bieber i bottle cap izazov

Justin Bieber nakon što mu je propao pokušaj da izazove na UFC borbu slavnog glumca Toma Cruisea, poslao mu je novi izazov.

Naime ovaj put se radi o izazovu poznatom kao bottle cap ili izazovu u kojem zvijezde skidaju čep s flaše jednim udarcem noge.

Podsjećamo, javnost je ostala u šoku nakon što je 25-godišnji pjevač Justin Bieber javno je izazvao 56-godišnjeg Toma Cruisea na borbu.

“Želim izazvati Toma Cruisea na tuču u oktogonu. Tome, ako ne prihvatiš ovu borbu, to znači da te je strah i da ćeš se toga uvijek sramiti”, napisao je na svom Twitteru Justin Bieber.

Justin Bieber u svoju je objavu uključio i predsjednika UFC-a Danu White upitavši ga bi li bio voljan dozvoliti borbu.

Nažalost, UFC-ovu borbu nećemo gledati, ali Bieber je odlučio krenuti drugim putem. Za početak je u potpunosti “razvalio” bottle cap izazov na Instagramu, a novinovao je upravo Cruisea.

Međutim, očito da postoji neki dio dio pjevača koji još uvijek želi nasilnu UFC-ovu borbu, jer prije nego što je u izazovu bottle cap udario nogo po čepu flaše kazao je:

“Ovo je mogla biti glava Toma Cruisea”.

Javnosti još uvijek nije jasno zašto Bieber ohrabruje ovo očito i mjestimično nasilno rivalstvo s Cruiseom, ali barem nam je zabavno svjedočiti.

Doduše, bilo bi mnogo zabavnije da se Cruise uključio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije