Justin Bieber obrisao svoj Instagram profil

Radiosarajevo.ba
Justin Bieber obrisao svoj Instagram profil
EPA / Justin Bieber
Iako je prije nekoliko dana prijetio kako će obrisati svoj Instagram profil i to niko nije očekivao, Justin Bieber slomio je srce mnogim djevojkama diljem svijeta. Obrisao je svoj Instagram profil.

Kulminiralo je na društvenim mrežama prije nekoliko dana. Nakon što ju je optužio da ga vara s poznatim pjevačem, došlo je do prepucavanja oko objavljivanja fotografija i postova, stvari su se zahuktale te su pali i niski udarci.

Kanadska mega zvijezda je prije nekoliko dana prijetila kako će obrisati svoj Instagram profil ako fanovi nastave kružiti glasine o njemi u njegovoj djevojci, Sophiji Rich.

Brisanje Instagram profila, izazvalo je zgražanje obožavatelja mladoga pjevača, a u cijelu svađu se uključila i Justinova bivša djevojka, pjevačica Selena Gomez koja se ovaj put očitovala na Snapchatu.

Nakon što se obračunao sa svojim fanovima, Selena Gomez poručila je Justinu kako bi trebao voljeti svoje fanove, jer i oni njega vole.

Pjevačica je kasnije objavila i sliku sa svojim obožavateljima. Namjerno ili ne?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije