Julia Roberts i Demi Moore uživale u tradicionalnoj hrani, hljebu i kajmaku

Radiosarajevo.ba
Julia Roberts i Demi Moore uživale u tradicionalnoj hrani, hljebu i kajmaku
Holivudske dive Julia Roberts i Demi Moore provele su nedjeljno popodne na autentičnom vojvođanskom salašu, u Srbiji, gdje su isprobale specijalitete te uživale uz tamburice.

Prema pisanju srbijanskog Blica, Julia je hotel koji se nalazi u centru grada i u kojem boravi od dolaska u Beograd, napustila u nedjelju u ranim jutarnjim satima da bi se u društvu supruga Daniela Modera i troje djece zaputila kombijem na salaš.

Holivudske ikone nisu odabrale bilo koji salaš kojih u blizini Novog Sada ima poprilično, već mjesto poznato po odličnim tamburašima, ali i ergeli konja, školi jahanja, vožnji fijakerom i pravom raju za djecu. Tamo su stigli u popodnevnim satima i odmah su se smjestili za centralni sto.
 
"Julia je s porodicom stigla na salaš obučena u crno i probala je proći neopaženo. Međutim, kako je ona glumica svjetskog ranga, to joj nije pošlo za rukom. Možda je tome doprinijela i činjenica da je s njom krenulo nekoliko pripadnika privatnog osiguranja koje je porodica Roberts unajmila nakon što su mediji saznali da je u Beogradu", kazao je za srbijanske medije izvor koji se zatekao na mjestu događaja. On je prepričao kako je sve izgledalo.

"Momci iz osiguranja su se smjestili i ispred salaša, te niko nije mogao ući i biti u blizini Julije. Ono što je mnoge šokiralo jeste da joj se ubrzo priključila i Demi Moore, te su glumice uživale u zajedničkom ručku", objasnio je izvor.

Ono što je bilo na meniju je tradicionalna hrana, a Julia je specijalno tražila da joj naprave domaći hjleb i iznesu kajmak.

"U restoranu su se zadržale nekoliko sati i bile su sasvim opuštene. Julijina djeca su trčkarala po salašu, a Daniel se raspitivao o dobrim lokacijama u Srbiji", navodi izvor.

Razlog boravka svjetskih zvezda je projekt na kojem radi Julijin suprug, inače scenarista i režiser Daniel Moder. Naime, riječ je o filmu Ibitza, a Beograd bi trebalo da glumi Španiju.

Julia i Demi nakon nekoliko sati su napustile salaš i vratile se u Beograd, ali je porodica Roberts svratila i do jednog lokala čiji su specijaliteti jela od mesa.

"Julia je popodne došla do restorana u kojem je jela isključivo meso. Tada se slikala sa svima i bila je veoma ljubazna. U restoranu je ostala otprilike sat vremena", zaključio je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije