Jon Bon Jovi ispričao jednu anegdotu: 'Bubbles je stigao i napravio nered'

0
Radiosarajevo.ba
Jon Bon Jovi ispričao jednu anegdotu: 'Bubbles je stigao i napravio nered'
Radiosarajevo.ba / Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi (62), frontmen rock benda Bon Jovi, doživio je mnoge zanimljive trenutke u svojoj gotovo 40-godišnjoj karijeri.

Tijekom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live!, sada otkriva party večer s čimpanzom Michaela Jacksona 1987. godine.

Bend je upoznao kralja popa tokom boravka u japanskoj prijestolnici Tokiju, izjavio je frontmen Bon Jovi. On i njegov kolega iz benda Richie Sambora (64) pozvani su u Jacksonov smještaj. "Svi su htjeli upoznati Michaela Jacksona. Richie i ja imali smo priliku otići gore u njegovu sobu i otišli smo u njegovu hotelsku sobu koja je bila potpuno opremljena ogledalima kako bi mogao plesati i zapravo su uklonili zid između soba", prisjetio se 62-godišnjak u razgovoru s voditeljem Jimmyjem Kimmelom (56).

Turska odobrila: Osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske (14) bit će izručen Sjevernoj Makedoniji

Turska odobrila: Osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske (14) bit će izručen Sjevernoj Makedoniji

Bon Jovi je nastavio otkrivati da je nakon razgovora s Jacksonom u to vrijeme imao dojam da su postali prijatelji, pa su pozvali kralja popa na svoj kat hotela.

"Nažalost, nije došao, ali je poslao čimpanzu Bubbles kao svog zamjenika", prisjeća se Bon Jovi: "Bubbles je stigao i napravio nered. Bubbles je tulumario kao rock zvijezda." Čimpanza je skočila na krevet i priredila predstavu. I kao što je uobičajeno za prave rock zvijezde, uprava hotela zaprijetila je da će nakon toga izbaciti bend iz hotela.

Hoće li biti scena njihove party večeri s Jacksonovom čimpanzom Bubbles u nadolazećem dokumentarcu o američkom rock bendu, nije poznato. Četverodijelni dokumentarni film Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story trebao bi biti objavljen 26.aprila na američkom streaming servisu Hulu, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije