Jona Snowa izbacili iz kafića: Pijan pravio probleme i maltretirao prisutne

Radiosarajevo.ba
Jona Snowa izbacili iz kafića: Pijan pravio probleme i maltretirao prisutne
Glumac Kit Harington, poznatiji kao Jon Snow u seriji "Igra prijestolja", toliko se napio na izlasku s prijateljima da su ga izbacili iz jednog njujorškog kafića.

Zvijezda serije Game of Thrones, Kit Harington, upao je u probleme nakon što je ovog vikenda s društvom  izašao u provod u New York.

Naime, britanski glumac, koji u popularnoj seriji glumi mnogim fanovima ove serije omiljenog Jona Snowa, u noćnom provodu nije bio nimalo prijateljski nastrojen.

Kit Harington, koji se nedavno zaručio za svoju dugogodišnju djevojku Rose Leslie, navodno se toliko napio da su ga prijatelji u jednom trenutku morali pridržavati kako se ne bi potukao s drugim gostima kafića.

U javnost je procurio i video na kojem se glumac može vidjeti u vidno pijanom stanju, a koje je zabilježio jedan od gostiju kafića. 

Kit_Harington_PrtScr.jpg - undefined
Situacija je eskalirala nakon što je glumac pokušao prekinuti partiju biljara te zaigrati sa svojim društvom, te u napadu bijesa udarati šakom o stol.

Kada mu ni to nije pomoglo da zaigra bilijara, počeo je bacati biljarske štapove i unositi se ljudima u lice. 

Ipak, na kraju, sve se završilo tako što su ga prijatelji doslovno izbacili iz kafića.

Pogledajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije