Ostavlja bez daha: Jennifer Lopez užarila Instagram vrućim fotografijama

Radiosarajevo.ba
Ostavlja bez daha: Jennifer Lopez užarila Instagram vrućim fotografijama
Zanosna Jennifer Lopet više od 70 miliona fanova na Instagramu počastila je zavodljivim izdanjem povodom velike modne kampanje, koju je nedavno snimila za kultni italijanski grend Guess.

Već odavno je poznato da štagod obuče, ova 48-godišnja latino diva izgleda senzacionalno, a povodom snimanja modne kampanje Guess zablistala je u ulozi pin-up djevojke u nekoliko zavodljivih kombinacija.

Poznata po raskošnim oblinama, slavna JLo zablistala je u uskim odjevnim komadima s potpisom Guess koji su naglašavali tanak struk i poznatu stražnjicu u pin-up maniri, a posebno je očarala fotografijom na kojoj pozira u živopisnoj haljini sjedeći na bijelom klaviru.

Osim na poslovnom planu, zanosnoj pjevačici i glumici cvjetaju ruže i na ljubavnom planu. S bivšim baseball igračem Alexom Rodriguezom već je nkoliko mjeseci u sretnoj vezi, a šuška se kako bi svoju romansu uskoro mogli zaokružiti zarukama na Bahamima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije