Jennifer Lopez ovog bi Božića mogla slaviti i zaruke

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez ovog bi Božića mogla slaviti i zaruke
Instagram / PrtScr
Latino diva Jennifer Lopez od marta se ne odvaja od svog markantnog dečka, igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, a u intervjuima često ističe kako nikada nije bila sretnija.
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Par je brzo upoznao svoju djecu i ostatak porodice koje navodno itekako navaljuju da se vjenčaju, a šuška se kako će Alex kleknuti pred Jennifer oko Božića. 

Radi se po mnogima o najljepšem dobu godine, a kako su otkrili izvori bliski pjevačici, ona je vrlo tradicionalna po tom pitanju te očekuje od njega da je zaprosi na starinski način. 

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

U oktobru se već šuškalo o zarukama, no čini se kako su to bile samo glasine, a radi li se ponovno o istima, saznat ćemo kroz koji dan. 

Inače, ako Alex klekne, Jennifer će to biti četvrti brak, a iza sebe ima i propale zaruke s glumcem Benom Affleckom koji ih je raskinuo 2003. godine zbog medijske pozornosti koju je nosila veza s njom.

Jennifer ima i blizance iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim je bila od 2004. do 2011. godine, dok Alex iza sebe ima jedan propali brak s majkom svoje dvije kćerkice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije