Jennifer Lopez oduševila novom fotkom: Utegnuta u jeans istaknula zanosno tijelo

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez oduševila novom fotkom: Utegnuta u jeans istaknula zanosno tijelo
Kada je brend Guess saopćio da će Jennifer Lopez biti najstariji model kojeg su ikada angažirali, fanovi su bili veoma uzbuđeni zbog ove saradnje. Prve fotografije u čuvenom jeansu objavljene su prije nekoliko dana, a fanovi su oduševljeni njima.

Zvijezda Guess kampanje 46-godišnja pjevačica Jennifer Lopez na fotografijama se pojavljuje u uskim teksas farmericama i crop topu, dok zavodnički gleda u kameru. Dok nema sumnje da pjevačica, zbog svog zanosnog tijela, može da promovira jeans bolje od bilo koga, obožavatelji muzičke zvijezde uočili su da je njen izgled u velikoj mjeri promijenjen u programu za obradu fotografije.

"Zapravo ne mogu da vjerujem da je neko gledao u fotografiju i pomislio da ovo izgleda uvjerljivo publici. Ovdje ima previše photoshopa", napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram na objavu fotografija.

Jedan obožavatelj je čak primijetio sumnjivi detalj.

"Pogledajte oblik njene pozadine, torzoa, ramena, i u pozadini vaznu za cvijeće koja ne stoji ravno. To je jasan pokazatelj da ste joj uvećali pozadinu", glasila je kritika.

Za sada se ni pjevačica, ni popularni modni brend nisu obratili javnosti kako bi objasnili cijelu situaciju.

 

A post shared by GUESS (@guess) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije