Jennifer Lawrence: Ako imate 10 kila premalo, a govorite da jedete pizzu, to nije OK

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lawrence: Ako imate 10 kila premalo, a govorite da jedete pizzu, to nije OK
Twitter / Jennifer Lawrence

Oskarovka Jennifer Lawrence poznata je po svojim otvorenim stajalištima prema nerealnim standardima ljepote, naročito kada je riječ o izgledu tijela. U svom posljednjem intervjuu 28-godišnja glumica istaknula je kako bi željela da su njene kolege iskrenije u vezi s tim koliko zapravo jedu i vježbaju.

U intervjuu za časopis InStyle glumica Jennifer Lawrence pozvala je svoje kolege da budu iskreniji prema svojim fanovima kada je riječ o njihovom fizičkom izgledu. Jennifer je sita toga da se svi prave kako njihova savršena tijela nisu rezultat velike discipline, odnosno zdrave prehrane i predane tjelovježbe.

"Jednostavno mi se sviđa kada su svi iskreni. Ako imate deset kilograma premalo, a govorite kako stalno jedete pizzu i pohovanu piletinu, ljudi se zbog toga neće osjećati dobro u vlastitoj koži. Ako se pripremam za Oscare ili premijeru filma, neću lagati, vjerojatno se hranim drugačije nego inače kako bih stala u te haljine. I nije mi neugodno to reći", rekla je Jennifer i dodala da nema ništa loše u tome kada čovjek vodi brigu o svome tijelu, sve dok to radi za vlastitu dobrobit.

 "Ako se želite osjećati lijepo, bez obzira na to znači li to da ćete staviti umjetne trepavice ili naglasiti boju usnica ili nešto treće, učinite to. U tome nema ništa loše. Jedino je problem kada to radite za nekog drugog", rekla je Lawrence.

Dok je bila mlađa, Jennifer se borila s vlastitim samopouzdanjem, ali sada ima više kontrole nad negativnim mislima koje joj prođu kroz glavu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije