Jennifer Aniston otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston otkrila tajnu svog mladolikog izgleda
Iako će uskoro ući u šesto desetljeće, popularna Rachel iz serije 'Prijatelji', oduševljava svojim izgledom i dalje.

Jennifer Aniston poznata je po tome da pazi na prehranu i redovno, pomalo opsesivno vježba, kao i da nikada ne mijenja svoju frizuru, koja joj je postala zaštitni znak.

Odavno nije tajna da slavna glumica svoju zavidnu figuru i mladolik izgled zahvaljuje zdravoj prehrani i redovnom, gotovo, opsesivnom vježbanju.

 I dok o svom privatnom životu drži 'jezik za zubima', 48-godišnja Jennifer Aniston o modi, stilu, prehrani i vježbanju, uvijek će rado pričati. U nedavnom intervjuu za Vogue tako je otkrila svoje omiljene vježbe ali i zašto već godinama ne mijenja frizuru.

Jennifer Aniston je poznata kao zaluđenik u vježbanje. Kako je rekla, ima faze kada se drži određenih vrsta vježbi, a ovih je dana zaluđena novom vrstom vježbanja nazvanoj The Class.

'Radim 'The Class by Taryn Toomey' sa svojim trenerom. Bacam teške stvari uokolo, guram medicinske lopte i tresem i skačem s onim velikim konopima', otkrila je dobitnica Zlatnog globusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije