Jennifer Aniston objavila novu fotografiju, fanovi oduševljeni

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston objavila novu fotografiju, fanovi oduševljeni
Foto: EPA-EFE / Jennifer Aniston/Arhiva

Otkako se krajem 2019. godine pridružila Instagramu, glumica Jennifer Aniston (51) svakom svojom objavom izaziva oduševljenje miliona obožavatelja.

Ništa drugačije nije bilo ni s njenim posljednjim fotkama koje je objavila na društvenoj mreži i kojima je najavila nešto što su njeni obožavatelji iščekivali s nestrpljenjem.

"Iii, vratili smo se", napisala je Jennifer pored fotki na kojima je pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Chrisom McMillanom na setu serije "The Morning Show", u kojoj glumi s Reese Witherspoon.

Aniston se na fotkama pohvalila i novom frizurom za drugu sezonu serije, a iako je kosu samo osvježila zlatnim pramenovima, njeni su obožavatelji primijetili suptilnu promjenu i obasuli je komplimentima, ali i s više od tri i pol miliona lajkova. Nisu skrivali ni uzbuđenje zbog nove sezone popularne serije.

McMillan, s kojim je pozirala na fotkama, brine se o njenoj kosi još otkako smo je gledali u "Prijateljima", a upravo on je zaslužan i za legendarnu "Rachel frizuru", koja je u devedesetima zaludila milione žena diljem svijeta.

Aniston ćemo uskoro ponovno imati priliku gledati u ulozi koja joj je donijela svjetsku slavu, a ponovno okupljanje "Prijatelja" bi se, prema posljednjim informacijama, trebalo dogoditi u martu ove godine, piše dnevnik.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije