Jennifer Aniston i David Schwimmer zajedno i u stvarnom životu?

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston i David Schwimmer zajedno i u stvarnom životu?
Printscreen / Jennifer Aniston i David Schwimmer

Jedan do omiljenih televizijskih parova, Rachel Green i Ross Geller, zvijezde serije "Friends", odnosno, glumci Jennifer Aniston i David Schwimmer kako prenose strani mediji su navodno u emotivnoj vezi.

Oni su tokom snimanja "Friends - Reunion" priznali da su tokom hit serije na početku bili zaljubljeni jedno u drugo. No, izgleda da se sve promijenilo nakon snimanja okupljanja, kada su, kako se navodi, shvatili da su im se probudila osjećanja iz prošlosti.

"Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je prošlost probudila stara osjećanja kod oboje i da je hemija još uvijek tu. Odmah nakon snimanja su počeli izmjenjivati poruke, a prošlog mjeseca je David počeo dolaziti u njezin dom u Los Angelesu, rekao je izvor za Closer.

To se događa samo nekoliko mjeseci nakon što su David i Jennifer javno priznali da su imali osjećaje jedno prema drugom tokom ranijih sezona Prijatelja, prenosi Indianexpress.

Tokom specijalnog okupljanja, Jennifer je izjavila: "Upravo smo svo naše obožavanje i ljubav jedno prema drugom usmjerili u Rossa i Rachel."

"Oboje smo bili veoma zaljubljeni jedan u drugog, ali smo bili kao dva broda koja prolaze jedan pored drugog. Jedan od nas bi uvek bio u vezi i nikada nismo smeli da prelazimo tu granicu", priznao je Dejvid tokom specijala.

Iako ni Jennifer ni David nisu odgovorili na izvještaje, obožavatelji para dijele svoje uzbuđenje zbog mogućnosti stvarne romanse Rossa i Rachel.

Jennifer je ranije bila udata za Brada Pitta, s kojim je započela brak 2000. godine koji je trajao pet godina.

Između 2008. i 2009., Jennifer se zabavljala s pjevačem i tekstopiscem Johnom Mayerom.

2011. je počela izlaziti s glumcem Justinom Therouxom, za kojeg se udala 2015. godine, a nažalost rastali su se 2017. godine.

David Schwimmer također je ranije bio oženjen, ali se nažalost rastao od britanske umjetnice Zoe Buckman 2017., sedam godina nakon što su se vjenčali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije