Jelena Rozga se pohvalila kako odmara u Makedoniji: Društvene mreže su pljuštale od komentara

0
Radiosarajevo.ba
Jelena Rozga se pohvalila kako odmara u Makedoniji: Društvene mreže su pljuštale od komentara
Foto: Instagram / Jelena Rozga

Rozga je proteklog vikenda zapjevala publici u Makedoniji, na ispunjenom trgu u Berovu. Tamo je izvela svoje najveće hitove poput Opijum, Razmažena i Oprosti mala, kao i svoju najnoviju numeru Lavica.

Odmor je odlučila potražiti u jednom makedonskom resortu.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Jelena Rozga, vrijeme u pauzi od nastupa odlučila je provesti u jednom poznatom makedonskom odmaralištu, gdje se družila s jelenima i pritom pokazala kako ih hrani.

Milanović u obraćanju o priznanju Palestine: "Zašto Hrvatska šuti?"

Milanović u obraćanju o priznanju Palestine: "Zašto Hrvatska šuti?"

Video ovog predivnog susreta pjevačica je objavila na svom Instagramu uz kratak opis: - Predivan dan u resortu - dok je životinjama tepala da su "ljepote". 

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, među kojima je i kolegica Nina Badrić, koja je napisala: "Uživancija".

Bilo je i onih humorističnih: - "Jelena sa jelenima", "Među svojima..." -, a većina je uživala u slatkim prizorima: - "Slatkica", "Najljepša uvijek, predivno", "Ajme ljepoto naša", "Kako slatko" - nizali su obožavatelji komplimente na video koji možete pogledati na poveznici ispod.

Podsjetimo, Jelena je prije par dana proslavila 47. rođendan, a nedavno nastupila u krcatom klubu Top Hill u Budvi, koji je najveći open-air klub na Jadranu. Prije koncerta razgovarala je s novinarima te se, između ostalog, dotakla i svog privatnog života, piše Blic

"Jelena privatno je mirna. Na bini sam energična, sto na sat. E, sada sve ono što sam na bini privatno nisam. Jako sam mirna, puno odmaram, nikad se ne derem. Volim finim, mirnim razgovorima rješavati probleme. Volim izlaziti. Kad je dobro društvo, nije bitno gdje sam. U ponedjeljak ću s kolegama ići u Velu Luku s obzirom na to da je godišnjica smrti Olivera Dragojevića. Pjevat ćemo Oliverove pjesme i mislim da ćemo se nakon toga zajedno dobro zabaviti" otkrila je ona.

Rozga važi za jednu od najljepših pjevačica bivše Jugoslavije, pa su je novinari pitali i je li imala kakvu estetsku intervenciju. "Ne bih ništa radila na sebi. Ako nisam do sada, nema potrebe. Ne želim ništa" istaknula je Rozga koja je dugo bila sama,  a sada je otkrila da je sretna u ljubavi. "Nisam više solo igračica" bila je kratka. Ubrzo nakon toga u razgovoru za In Magazin ispričala je podrobnije o novom dečku:

"Pa vrlo sličan Jeleni Rozgi, neopterećen, normalan, dobar dečko - dodala je Jele, kako je od milja zovu. Jelena smatra da ljubav živi u nama, a ne na papiru pa je njezini najbliži ne zapitkuju kad će pred oltar. - Mojim roditeljima je samo bitno da sam ja sretna i ja kad uđem kod mojih doma u stan, mama prvo pogleda, aha osmijeh je na licu. "Mami je bitno da si ti Jelena sretna". Ja kažem jesam mama, sretan sam i Bogu hvala zdrava" zaključila je, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije