Jelena Rozga iznenadila gledatelje izgledom, pišu joj da izgleda neprepoznatljivo

1
Radiosarajevo.ba
Jelena Rozga iznenadila gledatelje izgledom, pišu joj da izgleda neprepoznatljivo
Foto: Printscreen / Jelena Rozga

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga (45) postala je meta kritika javnosti nakon nedavnog nastupa u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju".

Mnogi su komentatori primijetili njezin neprepoznatljiv izgled i upitali se što se dogodilo s njezinim licem.

Pjevačica je optužena da je pretjerala sa estetskim zahvatima i botoksom. Neki su primijetili da se znatno razlikuje na fotografijama iz medija u usporedbi s onima koje sama objavljuje na društvenim mrežama, piše portal Direktno.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

"Samo sam je po glasu prepoznao", "Radila je jagodice na licu, i ona je počela s estetskim zahvatima", "Neprepoznatljiva, što je učinila od sebe?", "Botoks je na mjestu", pišu komentatori koji su gledali "Zvijezde pjevaju", dok je Rozga u showu izvodila svoj novi singl "Samo se ljubit isplati".

Jelena Rozga u novom nastupu na HRT-u
Foto: Printscreen: Jelena Rozga u novom nastupu na HRT-u

Podsjetimo, Rozga godinama njeguje sličan stil. Vjerna je svojim plavim uvojcima, blagom make-upu koji povremeno podigne crvenim ružom, a što se tiče estetskih zahvata, više je puta isticala da je do sada na sebi mijenjala samo boju kose.

"Možda kada napunim 70 godina odradim nekakav fejslifting. Radije to nego da mi je glava svaki dan sve veća. Što se tiče filtera, mislim da ne treba pretjerivati ni u tome", rekla je Rozga prošle godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije