Jacques Houdek komentarisao Doru pa se obrušio na slavnog kolegu: 'Pitam se kako je on bio mentor'

7
Radiosarajevo.ba
Jacques Houdek komentarisao Doru pa se obrušio na slavnog kolegu: 'Pitam se kako je on bio mentor'
Foto: Screenshot/Instagram / Jacques Houdek

Jacques Houdek na Facebooku je dao svoj sud o ovogodišnjoj Dori, a pritom je udario po svom kolegi iz žirija showa 'The Voice'.

"Dora odgledana i odslušana. Čestitke svima na nastupima! Sjajnih nastupa je večeras bilo; nekoliko odličnih 'novih' imena, moram izdvojiti Stefany, Marcelu, Natalie i Laru, te svakako želim pohvaliti Alena i Vinka! Super pjesmu ima mladi Eugen, nažalost dobra vokalna izvedba je izostala. Grupe Pavel, Vatra - odlične pjesme! No, po meni, za cirkus koji se zove Eurosong - najbolji izbor ove godine je svakako Baby Lasagna - sve skupa je zaista jako uvjerljivo, svježe, sve gori od energije na sceni! Ako slučajno to ne bi bio on, onda svakako neka to bude Let 3, Seve i pilići - oops they did it again!!! Sretno, neka pobijedi najbolji!", započeo je Houdek.

Potom je odlučio dati svoj sud o najboljem, ali i najgorem vokalu.

Mjesto u BiH nakon nevremena kao da je usred zime

Mjesto u BiH nakon nevremena kao da je usred zime

"P.S. Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke! Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo!", dodao je.

"A najslabiji… hm… Ivan Dečak. Sad će neko reći - ali on je bio mentor u The Voiceu… Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja', napisao je Houdek.

Podjestimo, njih su dvojica bili zajedno u žiriju tog showa, piše Story.

Dora odgledana i odslušana. Čestitke svima na nastupima! 👏🏻 Sjajnih nastupa je večeras bilo; nekoliko odličnih “novih”...

Posted by JACQUES HOUDEK on Sunday, February 25, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije