Jackie Chan se obratio fanovima nakon što su izrazili zabrinutost zbog njegovog izgleda

1
Radiosarajevo.ba
Jackie Chan se obratio fanovima nakon što su izrazili zabrinutost zbog njegovog izgleda
Foto: EPA-EFE / Jackie Chan

Jackie Chan je podijelio novosti sa fanovima nakon što je nedavno pojavljivanje izazvalo zabrinutost za njegovo zdravlje.

Glumac, koji  ima 70 godina, prisustvovao je jednom događaju još u martu i fotografisan je sa sijedom kosom.

Mnogi obožavatelji rekli su da se čini starijim i slabijim nego inače, ostavljajući ih zabrinutim za njegovo zdravlje i da li je dobro.

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Jedan je napisao na mreži: "Čovječe star oko 20 godina za 5 godina! Posljednji put kada sam ga vidio, izgledao je mlado"

Dok je drugi rekao: "Izgleda baš staro." A treći je dodao: "Određene poznate ličnosti ne možete zamisliti da stare. Njihove glavne uloge samo ostaju s vama. Ali i dalje mislim da on može da razbije dupe kao i ostali."

Sada, Chan se sam osvrnuo na nagađanja, u postu o svom velikom rođendanu. "Svim mojim najdražim prijateljima i fanovima iz cijelog svijeta", napisao je na Facebooku. "I prije su me mnogi prijatelji podsjećali: 'Jackie, uskoro će ti 70. rođendan!'

"Svaki put kada čujem taj broj, srce bi mi stalo na sekund - već imam 70 godina? Druga stvar koja bi mi pala na pamet je izreka da je moj stariji brat Sammo Hung jednom rekao: 'sposobnost ostarjeti je sreća.' Posebno za nas kaskadere, ne znamo koliko smo sretni što možemo ostarjeti."

Govoreći o slikama sa događaja, dodao je: "Ne tako davno, mnogo prijatelja je vidjelo neke moje nedavne fotografije na internetu i svi su bili zabrinuti za moje zdravlje.

Želim da iskoristim ovu priliku da obavijestim sve, ne brinite! To je samo izgled lika za moj najnoviji film. Lik zahtjeva da imam sijedu kosu, bijelu bradu i da izgledam staro.

Tokom godina, uvijek sam bio spreman isprobati nove stvari za film, bez obzira da li se radi o izazovnom štosu ili prodornom izgledu za lik. U zabavnom sam poslu 62 godine i cijenim svaki trenutak jer imam sreće što i danas snimam", završio je objavu zahvalivši se fanovima na svim rođendanskim željama, piše Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije