Iva Šulentić objavila prvu fotografiju kćerkice: "Život sve posloži. Hvala mu, ona je tu"

0
Radiosarajevo.ba
Iva Šulentić objavila prvu fotografiju kćerkice: "Život sve posloži. Hvala mu, ona je tu"
Foto: Instagram / Iva sa kćerkicom

Nakon malo više od mjesec, popularna hrvatska voditeljica objavila je prvu fotografiju sa svojom kćerkicom.

Iva Šulentić je pokazala svoju djevojčicu, ali i kako je prekrasno uredila sobu za svoju jedinicu.

Sobom dominira upečatjiva tamna tapeta, a pokazala je i kutak kraj krevetića ukrašen jastučićima, dok je krevetić "zaštićen" bijelim baldahinom.

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Da očekuje bebu, Iva je otkrila u ferbuaru ove godine u emisiji koju vodi na HRT-u. Naime, u "Kod nas doma" ugostila je psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je razgovarala o izazovima s kojima se susreću majke u četrdesetima.

Na kraju razgovora, Iva Šulentić, koja je u maju proslavila okrugli 40. rođendan, je obgrlila svoj zaobljeni trbuščić i priznala: "Slažem se sa svime i toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih nekih savjeta jest ne slušati savjete neprovjerenih izvora. Doktora Googlea nema, vjerujem samo svome doktoru i zasad smo ok!"

Iako se ni na koji drugi način nije oglasila o svojoj trudnoći, pa tako ni spomenula svog partnera, poznato je da je Iva u vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba s kojim je lani, za rođendan otputovala na Bahame, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije