Istražioci otkrili koje su stvari pronašli pored leša Michaela Jacksona

Radiosarajevo.ba
Istražioci otkrili koje su stvari pronašli pored leša Michaela Jacksona
Foto: Arhiv / Michael Jackson

Nakon što je dokumentarac "Leaving Neverland" u kojem dva muškarca otvoreno Michaela Jacksona optužuju za pedofiliju šokirao svijet, za desetu godišnjicu smrti Kralja popa izlazi još jedan.

Ovaj će se baviti istragom smrti pokojnog Jacksona i okolnostima u kojima je umro u junu 2009. godine. Zove se "Killing Michael Jackson" i uskoro bi trebao ugledati svjetlo dana.

The Sun piše da su istražioci uz beživotno tijelo Michaela Jacksona našli hrpu bizarnih stvari. U sobu, u koju nito osim njega nije ulazio, upali su policajci i otkrili mrtvo tijelo. U krevetu su pored njega bili kompjuter, jedna lutka za djevojčice i nekoliko fotografija beba.

Takođe, u sobi preminulog Jacksona bilo je puno bilješki i papirića sa različitim natpisima, igala, praznih boca i otpada. U haosu je pronađena i torba doktora Konrada Mareja koji je 2011. osuđen zbog smrti Kralja popa.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije