Ispovijest Georgine Rodriguez: Čuvala sam djecu i radila kao čistačica

Radiosarajevo.ba
Ispovijest Georgine Rodriguez: Čuvala sam djecu i radila kao čistačica
Foto: Instagram / Georgina Rodriguez

Prošlo je vrijeme kada se na Georginu Rodriguez (25) gledalo samo kao na djevojku Cristiana Ronalda. Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali s Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina je krenula krčiti put ka uspjehu.

Njen je dragi odmah po dolasku u Juventus osvojio srca navijača, a Georgina je uspjela kupiti Italijanke. Sa 10 miliona pratilaca na Instagramu jedna je od kraljica Serije A, a nedavno je i sama potpisala unosan ugovor i predstavljena je kao zaštitno lice poznatog brenda donjeg veša i kupaćih kostima.

Danas njen život izgleda kao san, ali put do uspjeha nije bio jednostavan. Za sve što ima, Georgina se izborila sama.

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a rano se sa porodicom preselila u španski gradić Jaka gdje je njen otac otišao zbog fudbala. I on je bio fudbaler, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige. Nakon preseljenja radio je kao trener. Georgina je s četiri godine otkrila prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

"Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Jednostavno, osjećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti",  ispričala je Georgina koja je uložila sate, dane, mjesece i godine, iz dana u dan prolivala znoj, ali je jednoga dana donijela odluku da fokus usmjeri prema modelingu.

"Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli govoriti da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama vjerovati u to."

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da slijedi svoj san. Zbog toga je odlučila otputovati u Bristol, usavršiti engleski jezik i zaposliti se.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem", priznala je.

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španiju. U Madridu je živjela sa sestrom koja je studirala, ali nije imala dovoljno novca. Ali imala je veliku želju za uspjehom i savršene tjelesne proporcije. Zbog toga se zaposlila kao prodavačica u Guccijevoj radnji u Madridu. Upravo to je promijenilo njen život.

Za vrijeme njene smjene u dućan je ušetao Cristiano Ronaldo, a upravo mu je ona asistirala pri kupovini. Nakon toga, Ronaldo je uvijek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati kada bi došao.

Ostalo je historija…

Ronaldo i Georgina su mjesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, rodila se njihova kćerkica Alana Martina. Par sada zajedno odgaja četvero djece (najstarijeg Ronaldovog sina Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea).

Od zanosne prodavačice koja je pokušavala izgraditi karijeru u svijetu mode, postala je vjerenica jednog od najboljih igrača svijeta i majka njegove djece.

I mnogo više od toga.

Uz ulogu majke je nastavila raditi i na karijeri, a procjenjuje se da samo od objava na Instagramu zaradi i četiri miliona eura godišnje, piše 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije