Ispovijest bliskog Harryjevog prijatelja: 'Srce mu je slomljeno'

0
Radiosarajevo.ba
Ispovijest bliskog Harryjevog prijatelja: 'Srce mu je slomljeno'
Youtube/Screenshot / Princ Harry

Britanski princ Harry slomljenog je srca zbog raskida s kraljevskom porodicom, no on i njegova supruga Meghan sretni su s novim životom u SAD-u, rekao je u intervjuu voditelj Tom Bradby, blizak paru.

Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, preselili su se u Los Angeles sa sinom Archiejem prošle godine, nakon što su se povukli sa svih službenih dužnosti kraljevske porodice, poslije nesuglasica s drugim članovima porodice i usred velike medijske pažnje.

Bradbyjevi intervjui s parom tokom afričke turneje 2019. dali su uvid u rastuće tenzije unutar kraljevske porodice od njihovog vjenčanja 2018. i rođenja njihova sina, kad je uplakana Meghan opisala kako je teško biti novopečena majka, a uz to i cijelo vrijeme biti pod budnim okom javnosti.

Harry je također priznao nesuglasice sa svojim starijim bratom, princom Williamom, koji će nakon princa Charlesa naslijediti prijestolje.

"Situacija s porodicom nije idealna te je bila vrlo teška godina za sve njih", rekao je Bradby.

"Puno je ranjenih osjećaja na obje strane i vrlo je teško", dodao je.

Bradbyjev dokumentarac o paru nagovijestio je njihovu odluku da se u 2020. godini povuku sa svih službenih kraljevskih dužnosti.

Od tada su Harry i Meghan nastavili s humanitarnim radom te su potpisali televizijske i druge medijske ugovore, predstavivši u decembru svoj podcast, piše jutarnji.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije