Irina Shayk: Prelijepa manekenka progovorila o majčinstvu

Radiosarajevo.ba
Irina Shayk: Prelijepa manekenka progovorila o majčinstvu
Daily Mail / Irina Shayk s kćerkom
Ruki supermodel Irina Shayk s glumcem Bradleyem Cooperom ima jednogodišnju kći Leu koja je na svijet došla u martu 2017. godine.

Osim što je mama s punim radnim vremenom te se bavi manekenstvom, Irina je nedavno dodala još jednu titulu svojem imenu, onu dizajnerice. Sada je u intervjuu za E online progovorila kako uspjeva sve to uskladiti.

"Smatram da žena ima slobodu raditi, biti majka i biti svoja. Mislim da je važno zapamtiti da je žena snažna i istovremeno može raditi sve što odluči", kazala je i dodala da za ono što čovjek voli, uvijek može naći vremena.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Ipak, Irina ne smatra da bi mogla poslužiti kao primjer drugim ženama.

"Ja sebe ne smatram savršenom. Ja sam sasvim obična osoba. Ipak, drago mi je čuti da mlađe manekenke, ali i obične žene cijene moj trud i rad", zaključila je.

"Porodica je razlog zbog kojega postojimo. Oduvijek su mi u ljubavi bili uzor moji roditelji koji su u braku gotovo trideset godina. Sanjala sam da i ja jednog dana imam takvu porodicu i mislim da mi se majčinstvo dogodilo baš u pravom trenutku", izjavila je nedavno Ruskinja i dodala kako želi imati puno djece, a u tome je, kako tvrde izvori bliski paru, podržava i njen partner.

"Irina i Bradley zaista se jako vole i brzo bi mogli proširiti porodicu", istaknuo je njihov blizak prijatelj, prenosi Story.hr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije