Irina Shayk pokazala kćerkicu: Najljepše dijete u Hollywoodu

Radiosarajevo.ba
Irina Shayk pokazala kćerkicu: Najljepše dijete u Hollywoodu
Američki paparazzi uspjeli su fotografirati slavnu manekenku Irinu Shayk u šetnji s petomjesečnom kćerkicom Leom de Seine, koju je početkom aprila dobila s glumačkom zvijezdom Bradleyjem Cooperom.

Budući da par gotovo nikada javnosti ne otkriva detalje iz privatnog života, fotografije bebe koju su mnogi već prozvali najljepšim djetetom Hollywooda, pravo su iznenađenje. 

U potpuno prirodnom i ležernom izdanju ovih dana na ulicama Los Angelesa fotografirana je ruska manekenka Irina Shayk, dok je u naručju držala svoju petomjesečnu kćerkicu Leu de Seine

Iako ih mediji rijetko kada viđaju, ovo je već treći put da je slavna Viktorijina anđelica viđena u izlasku nakon poroda bez svog partnera Bradleyja Coopera

Atraktivna brineta čak je i u "kućnom" izdanju i bez trunke šminke plijenila pažnju svojim izgledom, a njena djevojčica djelovala je vrlo zaigrano i sretno. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije