"Instagramuši" izbrisali profil ona se rasplakala: Pomozite, ne mogu raditi od 9 do 5

Radiosarajevo.ba
"Instagramuši" izbrisali profil ona se rasplakala: Pomozite, ne mogu raditi od 9 do 5
PrtScr / Jessy Taylor traži pomoć...

Instagram blogerka (?!) koja je imala 113 hiljada pratilaca (follwera) na ovoj društvenoj mreži objavila je "emotivni" snimak na YouTubeu nakon što joj je profil izbrisan.

Video je pregledan skoro 200 hiljada puta, no "Instagramuša" nije dobila niti jedan komentar podrške - a evo i zašto.

Naime, Jessy Taylor na snimku ne prestaje plakati i upozorava ljude da dvaput razmisle prije nego što je prijave Instagramu, jer ona na taj način zarađuje, a posao "od 9 do 5" jednostavno nije za nju i da zato i živi u Los Angelesu.

"Ja sam ništa bez mojih pratitelja. Ja sam ništa bez mojih pratitelja", govori ona, pa nastavlja:

"Ljudi me pokušavaju mrziti (...) ili prijaviti, a ja doslovno pokušavam biti bolja osoba. (...) Puno sam radila da dođem do ovoga gdje sam i sada, kada mi je to sve oduzeto, pa to je najgori osjećaj na svijetu"

Nije jasno zašto joj je profil izbrisan ili zašto je prijavljena, no onda je dodala i ovo:

"Bila sam jeb**a prostitutka... Ne radim to više zato što želim sav svoj novac zaraditi online. Ne želim opet biti prostituka. Vi, ljudi, morate shvatiti da ja nemam nikakvih vještina, edukacija, dužna sam za fakultet 20 jeb***h hiljada dolara za fakultet, i tamo se ne mogu vratiti sve i da hoću. 

Radila sam za je***i McDonalds prije YouTubea, Instagrama, prije nego što sam imala 100,000 followers - prije svega toga bila sam obična gubitnica."

Komentare (očekivane) možete pogledati ispod njenog videa na YouTubeu.

U međuvremenu se vratila na Instagram, s novim profilom i zasad ima dvije hiljade pratilaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije