"Pakao! Boli! Kako ću ih skinuti": Influenserka htjela da izgleda kao Doja Cat, evo kako je završilo

0
Radiosarajevo.ba
"Pakao! Boli! Kako ću ih skinuti": Influenserka htjela da izgleda kao Doja Cat, evo kako je završilo
Foto: Twitter / Printscreen

Influenserka Haley Kalil je rekreirala nevjerovatan izgled Doje Cat s Paris Fashion weeka, ali nije očekivala probleme na koje je naišla tokom skidanja crvenih kamenčića s tijela.  

Haley Kalil odlučila je iznenaditi prisutne i ponijeti titulu "najboljeg modela 2023." na Vogue partyju na Fashion Weeku u New Yorku.

Kalil je sjedila na stolici devet sati dok joj je na lice i tijelo stavljano 30.000 kamenčića u pokušaju da se makar na jedan dan osjeti kao Doja Cat.

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Iako se između njih vjerovatno ne bi mogla pronaći razlika da su u isto vrijeme bile na crvenom tepihu, čini se da je Haley odmah požalila i shvatila da će skidanje kostima biti bolan proces.

"Ne znam kako ću ovo skinuti sa svog tijela", rekla je u videu za TikTok.

@haleyybaylee

DOJA DUPEEEEEE. After 9 hours in a makeup chair and 30K stones… here we are. Look by @samanthajaymes_ and team 🖤 WORTH IT 😎 #NYFW #DojaCat

♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Otkrila je kako je kostim nevjerojatno svrbi, ali se nije mogla počešati jer bi kamenčići vjerovatno spali te se je tokom večeri osjećala neugodno.

Međutim, nakon što je bila spremna vratiti se redovnom izdanju, osjetila je veliku bol.

Tom prilikom je detaljno pokazala svojim pratiteljima kako je prešla s grebanja kamenja na korištenje različitih tekućina kako bi ih brže uklonila.

Influenserka i manekenka brzo je shvatila da bi bilo lakše samo "skočiti pod tuš" kako bi skinula ostatak kamenčića sa tijela i upravo je to učinila.

Vratila se iz kupatila pred kameru i izgledala je dosta bolje ali je još uvijek imala tragove boje na tijelu.

Iako je to možda bilo bolno iskustvo, rekla je da joj je to bio daleko najdraže modno izdanje koje je nedavno napravila i dodala da joj koža nikada nije bila mekša.

Doja je nosila ovaj look još u januaru, a i njoj je na lice i tijelo ručno naneseno 30.000 Swarovski kristala.

Outfit je bio dio revije Haute Couture SS23 održane u Petit Palais u Parizu tokom prestižnog Paris Fashion Weeka.

Također je imala karakteristične čizme gdje su se mogli vidjeti prsti na nogama.

A uz naziv "Doja's Inferno", jasno je da je ovaj outfit definitivno izazov. Koliko je upravo ovo modno izdanje postalo popularno ističe činjenica da su i drugi umjetnici spremni da ga ponove i da se svjesno nose na posljedicama koje ih čekaju tokom skidanja kostima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije