! / Influenserica se zaručila nakon 15 godina pa je osudili: "Imaš li samopoštovanja?"

05. 07. 2021. u 16:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Negin Mirsalehi, jedna od najpopularnijih svjetskih influenserica, zaručila se nakon 15 godina veze nakon čega je tu vijest objavila i na svom Instagram profilu.

Ubrzo su uslijedili negativni komentari, s obzirom da su čekali toliko vremena na taj korak. Mnogi su je osudili rekavši da je to nepoštovanje sebe.

"Mislim da je besmisleno čekati 15 godina na prsten. Ne misliš li da je izraz nepoštovanja čekati 15 godina na prsten? Mislim, kada muškarac voli, poštuje te i želi biti s tobom, onda obično zaprose brzo.

 Negin Mirsalehi i Maurits Sibbe - undefined

Foto:PrtSc/Instagram: Instagram komentari

Ako je morao čekati 15 godina, on nije siguran u ovu odluku. Poštuj sebe, djevojko, voli sebe", bio je jedan od komentara ispod njene objave, nakon čega je Negin njen komentar sačuvala i objavila na Instagram story te odgovorila na njega.

"Većina vas zna zašto smo čekali 15 godina i to nije bilo zbog toga što on nije htio. Također, koliko je pogrešan taj način razmišljanja da nemaš samopoštovanja ukoliko si s nekim 15 godina, a da niste u braku. Znam da većina vas tako ne razmišlja, ali ovi komentari me ne prestaju šokirati", napisala je Negin.

"Za one koji osjećaju pritisak da se moraju vjenčati, imati djecu ili šta god, nadam se da će ovo pomoći. Uvijek sam vjerovala da postoji vrijeme za sve i da ne mora ići na način na koji drugi žele da ide. Radite ono što je dobro za vas", poručila je influencerica i dodala da njena porodica nikad nije stvarala pritisak na nju i sadašnjeg zaručnika zbog braka.

Negin i njen izabranik Maurits Stibbe, zaručili su se u Italiji, a ona je objavila snimku prosidbe na Instagramu gdje je prati preko 6.5 miliona ljudi.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA