Šestogodišnju Ruskinju prozvali najljepšom djevojčicom svijeta

Radiosarajevo.ba
Šestogodišnju Ruskinju prozvali najljepšom djevojčicom svijeta
Foto: Instagram / Alina Yakupov

Šestogodišnju Ruskinju Alina Yakupovu na Instagramu prate više od 22 hiljade ljudi, a već je dobila i titulu najslađe djevojčice na svijetu.

Alina se modelingom bavi od četvrte godine života i već se pojavljivala u kampanjama nekoliko poznatijih modnih brendova. 

Pojavljivala se i u modnim časopisima poput Instylea i Grazije. Njena popularnost na društvenim mrežama nezaustavljivo raste, a svojom ljepotom je oduševila ljude širom svijeta.

"Anđeo", "Prekrasna je", "Najljepša na svijetu", "Ljepša je nego što ću ja ikad biti", samo su neki od brojnih sličnih komentara ispod njenih fotografija na društvenim mrežama. "Ti si najljepša i najslađa djevojčica na svijetu", pišu joj redovno.

"Tajna Alininog uspjeha ne leži samo u njenoj nevjerovatnoj ljepoti nego i u marljivosti kao i stalnom samorazvitku, unatoč tako mladoj dobi", rekao je njen menadžer Roman Kukhar za Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije