Ilma Karahmet na prijemu svjetskih modnih dizajnera zapjevala na italijanskom

0
Radiosarajevo.ba
Ilma Karahmet na prijemu svjetskih modnih dizajnera zapjevala na italijanskom
Instagram / Ilma u društvu braće Deana i Dana

Ilma Karahmet, mlada bh. pjevačica bila je prethodnih dana gošća na prijemu svjetskih modnih dizajnera, braće Deana i Dana, poznatih kao modni brend Dsquared2, u njihovom domu u Milanu.

Pjevačica je podijelila ovu vijest uz video na svom Instagram profilu gdje je napisala da joj je čast da pjeva za ovaj poznati dvojac.

"Imam zaista veliku čast i zadovoljstvo da budem gošća na prijemu svjetskih modnih dizajnera Dean-a i Dan-au Milanu, gdje su mi otvorili vrata svoga doma. Tu čast imam zbog toga što vole moj glas i što upravo pjevam samo za njih. Presretna sam zbog svega, a mojoj sreći nema kraja. Nekada pomislim da su neke stvari samo san, ali ipak se dese kada se najmanje nadam", napisala je Ilma na svom Instagram profilu

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

"Ljudiii… evo po prvi put pjevam na italijanskom jeziku. Iskreno jako izazovno, ali i ne tako loše za početak od mene. Poslušajte, nadam se da će se i vama svidjeti kao i mojim prijateljima Dan-u i Dean-u @dsquared2", napisala je mlada pjevačica na Instagramu. 

Na svom Instgram profilu poznati dizajnerski dvojac kojeg prati više od milion ljudi, objavio je video sa Ilmom, na kojem zajedno pjevaju. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije