Godine joj ne mogu ništa: I u šestoj deceniji Monica je ikona ljepote

0
Radiosarajevo.ba
Godine joj ne mogu ništa: I u šestoj deceniji Monica je ikona ljepote
Foto: Instagram / Monica Belucci

Italijanska glumica Monica Bellucci nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta koju je majka priroda nadarila već od malih nogu, kada su je roditelji navodno krili od znatiželjnih pogleda i pitanja kako je moguće da im je kćer toliko lijepa koje nisu nikako mogli izbjeći.

Predivna Monica danas slavi 56. rođendan, a njezinoj se ljepoti dive gdje god da se pojavi i rijetko tko može skinuti pogled s nje.

Prije glumačke, ostvarila je manekensku karijeru koju je započela već sa 16 godina radeći prvo kao model u Italiji za Dolce & Gabbanu, a potom i u New Yorku te Parizu gdje su je uočile druge velike dizajnerske kuće, a uskoro je snimila i prvi film "Život sa sinovima".

Nije imala problem sa snimanjem obnaženih scena i skidanjem pred kamerama, tako da su njezini glumački počeci obilježeni upravo takvim prizorima, no do zvjezdanog neba vinula ju je uloga u filmu "Malena" koja joj je obilježila karijeru. Nakon toga su uslijedili "Pakt s vukovima", "Jecaji sunca", "Dracula", "Pasija", "James Bond", a sve ostalo je historija velike glumačke zvijezde i ikone ljepote.

Njena pojava i danas odiše seksepilom, a profil na Instagramu, gdje ima 3,4 miliona pratitelja, vrvi izazovnim fotografijama na kojima ponosno ističe svoje bujne obline.

Mnogi im ne mogu odoljeti, a nije mogao 18 godina mlađi Nicolas Lefebvre s kojim je u ljubavnoj vezi od 2017. godine i kojeg je skrivala od javnosti čak dvije godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije