Hrvatsku predstavnicu Albinu napali zbog stylinga, ona žestoko odgovorila

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatsku predstavnicu Albinu napali zbog stylinga, ona žestoko odgovorila
Foto: Instagram / Albina Grčić

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Albina Grčić odgovorila je u komentarima na Instagramu, ispod fotografije na kojoj pozira u Rotterdamu, hejterima koji su je prozvali zbog stajlinga.

"Albina draga si mi, ali molim te reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi...", poručila joj je jedna komentatorica, a ona joj nije ostala dužna.

"Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on definitivno zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja", odgovorila je.

Stefan Orlić i Juraj Zigman modni su dizajneri zaduženi za Albinin look na Eurosongu. Podsjetimo, prije dva dana Albina je imala svoju prvu probu za eurovizijski nastup koji je čeka u polufinalu 18. maja, a njen modni izbor izazvao je podijeljene reakcije. Na sebi je imala korzet prepun šljokica i hulahopke u bijelo-rozim bojama, a mnogi su joj zamjerili seksepil.

Drugi komentator prigovorio joj je zbog toga što pjesma Tick-Tock ima strane autore.

Albina Grčić  - undefined

Printscreen Instagram: Albina Grčić

"Eurosong ne služi samopromociji već predstavljanju zemlje iz koje dolaziš. Ako pjesma nije kompletno autorski naša tada automatski ni ne predstavljaš Hrvatsku", napisao je, a Albina je i za to imala spreman odgovor.

"Ako ne podržavate mene kao predstavnicu Hrvatske na Eurosongu nemate što provoditi vrijeme na mom profilu. Možda da ga iskoristite i bolje se informirate o pjesmi i cijelom timu. Možda Eurosong nije za vas kad se očito odupirete trendovima današnjice", zaključila je.

Albina Grčić  - undefined

Printscreen Instagram: Albina Grčić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije