Hrvatska pjevačica oduševila izgledom u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatska pjevačica oduševila izgledom u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'
Foto: Facebook / Minea Končić

U prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato pažnju je privukla Renata Končić Minea, koja se u omiljenom TV formatu pojavljuje u ulozi članice žirija.

Minea je očarala svojom pojavom u rozoj svjetlucavoj haljini, s perjem na rukavima, koju je za nju izabrao Marko Grubnić. Pjevačica i voditeljica, koja je u septembru prošle godine proslavila 46. rođendan, pokazala je senzacionalnu liniju, a mnogi nisu skrivali da ih je oduševila izgledom.

"Sutra zovemo Mineu da je pitamo šta jede i kakve veze i poznanastva ima u svemiru da izgleda ovako, javit ću šta kaže", poručila je spisateljica Andrea Andrassy.

Oglasio se član porodice Danke Ilić (2): 'Bili smo uznemireni, a sada zbunjeni'

Oglasio se član porodice Danke Ilić (2): 'Bili smo uznemireni, a sada zbunjeni'

"Nema tajne. Nikad nisam ni skrivala, dosta variram s kilogramima i zaista sam veliki gurman. Hrana mi je jako važna, ali kad dođem do neke granice, ne negiram je nego nastojim popraviti stanje.

U septembru prošle godine odlučila sam napraviti malo veći zaokret koji neće trajati samo sezonski nego cijelu godinu. Prebacila sam se na kuhano povrće, laganiju hranu i salatu te potpuno izbacila slatko. A ovisnik sam o slatkom", rekla je Minea.

Otkrila je i kako je prestala jesti slatkiše.

Sedmica mode u Parizu: Jelena Karleuša izašla na pistu, šetala s Ronaldovom ženom

Sedmica mode u Parizu: Jelena Karleuša izašla na pistu, šetala s Ronaldovom ženom

"Tvrdoglavošću, ali poslužila sam se i trikovima. U prvoj fazi jela sam dosta voća, čime sam nadomještala potrebu za šećerom, odnosno sve dok se tijelo nije adaptiralo.

Istina je da sami sebe dovodimo u situaciju da puno jedemo, konkretno - kad bih imala puno posla i stresa, jela bih svašta, tek toliko da nisam gladna. No takve faze, srećom, kod mene ne traju dugo", ispričala je.

Otkrila je i da redovito vježba.

"U studiju Topfit prvi sam se put upoznala s metodom vježbanja u kapsuli koja funkcionira i s vakuumom i putem infracrvenih zraka. U njoj sam vježbala tri puta sedmično, a uz to sam koristila roler kojim se opuštaju mišići i zateže koža.

Za nas žene najbolji prijatelj na svijetu. S vremenom sam dodala i privatne treninge. Ovu kombinaciju zdravije prehrane i vježbanja nisam izmislila - bez toga nema rezultata. A oni su mi došli tokom pet, šest mjeseci', rekla je tada.

Severina oduševljena izvođačem za pjesmu Eurovizije u Srbiji: 'Ne znam jesam li nešto bolje vidjela‘

Severina oduševljena izvođačem za pjesmu Eurovizije u Srbiji: 'Ne znam jesam li nešto bolje vidjela‘

Dodala je da je zbog viška kilograma bila nezadovoljna.

"Kilogrami dodaju i godine, tromiji si, a definitivno se bolje osjećam kad kilažu dovedem u red. Bez odricanja nema rezultata, a sami sebi možemo biti najbolja motivacija. Dodala bih da živimo u vremenu društvenih mreža koje nam nameću savršenstvo, a ono ne postoji.

I žao mi je što dosta njih, pogotovo mladi, vjeruju da je to tako i jedino ispravno. A zapravo bismo trebali biti zahvalni što smo zdravi te bismo trebali pokušati napraviti najbolju verziju sebe", zaključila je, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije