'Hollywood je prepun pedofila'

Radiosarajevo.ba
'Hollywood je prepun pedofila'
Već dugo vremena po medijima se povlači priča oko pedofilije u Hollywoodu.

Slavni glumac Elijah Wood  i zvijezda Gospodara prstenova, u svom nedavnom intervjuu, ponovo je spomenuo ovu temu, tako što je ustvrdio da su pedofili godinama prisutni u Hollywoodu i da ih štite utjecajne ličnosti, piše Sunday Times.

Kao glumac koji je u filmsku industriju uključen još kao dijete, ipak navodi da je uspio izbjeći seksualno zlostavljanje, no tvrdi da su mnoge njegove kolege  završili u rukama seksualnih predatora.

"Prije mnogo godina bilo je jasno da se nešto veliko događa u Hollywoodu. Moramo priznati da ima mnogo bolesnika u ovoj industriji. Postoji nešto mračno iza filmskih kamera. Ako nešto možete zamisliti, to se vjerojatno i dogodilo", rekao je Wood.

Glumac Corey Feldman  je jedan od najpoznatijih primjera žrtve seksualnih manijaka. Kao tinejđer  mnogo puta je bio okružen starijim muškarcima koji su, kako kaže, kružili oko njega kao lešinari i pokušavali ga seksualno zlostavljati. Zbog toga je počeo imati psihičke probleme, prekinuo je karijeru i odao se drogama i alkoholu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije