Holivudski par čeka drugo dijete

Radiosarajevo.ba
Holivudski par čeka drugo dijete
EPA / Ashton Kutcher i Mila Kunis
Slavni Holivudski par potvrdio je kako čeka drugo dijete. Kćerka Wyatt Isabelle u oktobru će proslaviti dvije godine.

Iznenađenja nikad dosta kad su u pitanju Mila Kunis i Ashton Kutcher. Oni koji su očekivali kako će se Ashton, nakon neuspjelih uloga koje su se zaredale posljednjih godina nakon rođenja prvog djeteta, više posvetiti karijeri, prevarili su se. Naime, dvadeset mjeseci nakon rođenja kćeri, glasnogovornik holivudskog para potvrdio je kako uskoro stiže prinova. Da je porodica za Kutchera sad u prvom planu, objasnio je i prilikom posljednjeg gostovanja u showu Ellen DeGeneres.

"Misliš da znaš koliko nekoga voliš, a onda dobijete dijete i shvatiš da nisi imao pojma koliko je uistinu jaka tvoja ljubav. Obitelj s Milom nešto je najljepše što mi je život pružio", izjavio je Kutcher.

"Objavljivali smo na Instagramu postove kao da smo u različitim gradovima, samo da zavaramo medije. Nije bilo loše, uspjeli smo se vjenčati bez velike halabuke i helikoptera iznad glava", našalio se Ashton otkrivši kako malena Wyatt više od svega voli plesati. Posebno kad joj tata zapjeva.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije