Hoće li Charlie Sheen danas potvrditi da je HIV pozitivan?

Radiosarajevo.ba
Hoće li Charlie Sheen danas potvrditi da je HIV pozitivan?

Nakon brojnih nagađanja o tome ko je slavni holivudski glumac zaražen virusom HIV, izgleda da će se danas stati tome ukraj.

Naime, danas će u showu NBC Today Matta Laurea gostovati Charlie Sheen, za koga skoro svi veći američki mediji sa sigurnošću tvrde da je HIV pozitivan. 

Prvo je tu informaciju objavio National Enquirer nakon 18 mjeseci istraživanja. Dva sata nakon objave People je potvrdio tu informaciju u razgovoru s kriznim menadžerom Howardom Bragmanom

TMZ navodi kako je Charlie znao za dijagnozu barem dvije godine, no vjeruje da je pobijedio nakon brojnih koktela lijekova koje je uzimao. 

Glumcu prijete brojne tužbe jer je navodno imao odnose s brojnim partnericama, a da im nije rekao za dijagnozu. Među njima su glumice, modeli, porno-zvijezde, prostitutke... piše Daily Mail

Ova informacija se pojavila i tokom hakiranih Sony mailova, u kojem se 10. marta 2014. godine piše kako producenti nisu sigurni da će Sheen moći snimiti 40 epizoda godišnje jer je "ovisnik o drogama i HIV pozitivan".


Ipak, ništa od ovoga još nije zvanično potvrđeno, te se vjeruje kako će danas na vidjelo izaći sva istina.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije