Nije to radila godinama: Hercegovku suprug natjerao na nezamislivo

3
Radiosarajevo.ba
Nije to radila godinama: Hercegovku suprug natjerao na nezamislivo
Foto: Instagram / Marijana Mikulić

Glumica Marijana Mikulić nedavno je proslavila 39. rođendan. Izostalo je veliko slavlje zbog pandemijskih mjera, ali i teške financijske situacije u kojoj su se našli domaći glumci i pjevači.

No iako mjesecima nema posla u struci ovoj Hercegovki nikad nije dosadno uz trojicu sinova koje je dobila sa suprugom Josipom, 11-godišnjim Ivanom, šestogodišnjim Andrijom i jednogodišnjim Jakovom.

Kao i svaka predana majka, uvijek stavlja potrebe svoje djece ispred svojih, ali na duže staze to može dovesto do tzv. burn outa, fizičkog i psihičkog sloma.

Kako bi to izbjegli, piše Story, Marijanin mudri suprug doslovno ju je natjerao da ode potpuno sama na odmor u hotelu s wellnessom, što je u njoj izazvalo šok jer nije bila sama na odmoru već 15 godina!

Kako je prošla njezina, nekoć nezamisliva, avantura Marijana je otkrila pratiteljima na svom Instagram profilu.

"Bio je ovo, za mene, jako neobičan vikend. Potpuno sama dva dana, prvi put u posljednjih 15 godina. Jedino društvo mobitel i knjiga. Iz sobe sam izlazila samo jesti, a nekad ni to. Nisam ni svjesna bila koliko mi je potrebno biti baš sama i u miru. Ni tv nisam palila. Odmor za dušu, duh, tijelo. I ovo jutro sam jela i pila kave na miru, više njih, toplih. Nisam naučila uzimati vrijeme za sebe, samo za sebe. I zato sam zahvalna da imam supruga koji me na to doslovno natjerao. Treba nekad slušati pametnije, ili barem starije od sebe. A sada se jedva čekam vratiti svojoj bandi", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj u kućnom ogrtaču uživa izležavajući se na krevetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije