Heidi (22) zarađuje oko 41.000 KM sedmično od prodaje fotografija

0
Radiosarajevo.ba
Heidi (22) zarađuje oko 41.000 KM sedmično od prodaje fotografija
Foto: Instagram / Heidi Grey

Instagram model priznaje da nije stvorena za posao od 9 do 17 sati, pa umjesto toga zarađuje bogatstvo prodajom svojih eksplicitnih fotografija na internetu.

Heidi Grey nekad je zarađivala za život radeći u ugostiteljstvu.

Radila je u nekoliko restorana, a nakratko je bila zaposlena u prodajnom odjelu kompanije za proizvodnju pločica. No, 22-godišnjakinja kaže da je shvatila kako je to previše posla i zaključila da tradicionalno radno vrijeme 9-17 nije za nju.

"Nisam stvorena za normalni posao", rekla je zvijezda društvenih mreža iz Arizone.

"Jednostavno se nisam pronašla u tim profesionalnim poslovnim vodama. Dala sam otkaz čim su me tražili da radim za vikend", otkrila je.

Heidi iz Scottsdalea sad zarađuje novac objavom seksi fotografija na Instagramu, ali i prodajom fotografija i videa na stranicama za odrasle kao što su Nudiez i OnlyFans, prenosi Daily Star.

Na Instagramu je prati više od 2.2 miliona ljudi, a veliki broj fanova stekla je i na stranicama za odrasle gdje dijeli nešto provokativniji sadržaj.


Dramatična promjena u njenoj karijeri zasigurno je bila dobra za njen bankovni račun. "Trenutno od Nudieza zarađujem 15.000 dolara sedmično te dodatnih 10.000 od OnlyFansa", otkrila je.

Naravno, tu su i brojne sponzorirane objave na Instagramu, a influenserica kaže kako je dio zarade uložila i u svoj izgled. Posljednjih godina povećala je tako grudi, a bila je i na operaciji uljepšavanja vagine.

Heidi je zadovoljna ishodom operacija, a kaže i da se sviđaju i njenom dečku. Ona je u vezi s muškarcem starijim od nje 29 godina, no kaže da njihov odnos nema nikakve veze sa sponzorstvom.

Kaže da je on prvi koji joj je rekao da je ponosan na nju i njen posao, ali i kako je od njega dobila neke od najboljih ideja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije