Propala karijera / Heather je bila poznato TV lice, a danas puni crnu hroniku

26. 09. 2020. u 14:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Američka glumica Heather Locklear napunila je danas 59 godina. Proslavila ga je tiho, uz prisustvo samo bliske porodice, što ne čudi s obzirom da je iza nje prilično teška godina.

Sudeći prema njenim novim fotografijama, nema ni traga ljepotici za kojom su patile generacije tinejdžera i onih malo starijih gledajući je u "Dinastiji" i "T. J. Hooker", "Melrose Placeu", "Svim gradonačelnikovim ljudima"...

Pokušaj samoubistva

Presudna godina za nju je bila 2008., kada je propao njen drugi brak, te se slično dešavalo i s njenom karijerom. Tada je prvi put uhapšena zbog vožnje pod utjecajem opojnih sredstava. Radilo se o lijekovima na recept.

Dvije godine, automobilom je udarila u saobraćajni znak, pobjegla s mjesta nesreće i dobila prekršajnu prijavu. Nakon dvije godine, dovezena je u bolnicu zbog miješanja alkohola i lijekova, te se posumnjalo da je pokušala izvršiti samoubistvo.

U zadnjih pet godina je bila tri puta na odvikavanju od alkohola, a 2019. godine je objavila da se "prepušta u božije ruke".

Heather je policija hapsila više puta. Jednom jer je napala majku i gušila je, a nešto kasnije i jer je vozila pod utjecajem alkohola i svađala se s policajcima.

Sud joj je tada odredio odlazak na liječenje od alkohola.

U februaru 2018. godine je završila u pritvoru nakon što se potukla sa momkom Chrissom Heiserom, nakon čega ga je izbacila iz kuće.

Kako navodi jutarnji.hr, ovaj par se pomirio te je Criss sada podržava uz kćerku Avu.

Tek epizodne uloge

Naravno, privatni problemi su se odrazili i na posao. Pojavila se tek epizodno u serijama poput "Nekih novih imigranata", "Franklin i Bash", "Ludnice u Clevelandu" te filmova B produkcije...

Nekad jedna od najbolje plaćenih televizijskih glumica, koja je od glume i modelinga stekla bogatstvo koje se danas procjenjuje na 25 milijuna dolara, nije više poželjna suradnica i teško može birati što će raditi.

To se može naslutiti i po njezinu sljedećem projektu. Uskoro bi, naime, trebalo početi snimanje horora "Zombie Brothel" u režiji glumca, producenta i "tjelohranitelja slavnih" Marka Behara, a uz nju bi se u filmu trebao pojaviti i bivši boksački šampion Floyd Mayweather Jr.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA