Harry u Kanadu stigao letom iz Londona, Meghan ne skida osmijeh s lica

Radiosarajevo.ba
Harry u Kanadu stigao letom iz Londona, Meghan ne skida osmijeh s lica
Foto: EPA-EFE / Meghan Markle, princ Harry i sin Archie

Nakon što je odradio svoj posljednji službeni angažman u Londonu, princ Harry požurio je prema aerodromu i u pratnji članova osiguranja, noseći tek jednu torbu preko ramena, izašao iz aviona u Kanadi i krenuo u novi život.

Nakon 10 dana razdvojenosti, sinoć je ponovo bio u zagrljaju najdražih - supruge Meghan Markle i osmomjesečnog sina Archieja, zbog kojih je i napravio potez koji je šokirao kraljevsku porodicu, ali i širu javnost.

Zanimljivo je da je ovoga puta Harry za Kanadu krenuo redovitim letom British Airwaysa iz Londona za Vancouver, koji je poletio sa Heathrowa u 17:30, da bi se potom na aerodromu Vancouver International ukrcao na manji avion WestJeta, koji ga je potom prevezao do aerodroma Victoria., piše Tportal.hr.

Zanimljivo je kako su službenici na aerodromu zatvorili jedan dio odmah prije slijetanja njegovog aviona, kako bi bez puno pompe ušao u privatni automobil i krenuo put svog novog doma.

Na letu British Airwaysa  Harryja snimili su ga ostali putnici, otkrivši tako da je, baš poput svih ostalih, i on sjedio u ekonomskoj klasi, vjerojatno 'opečen' nakon što je s Meghan još ljetos koristio iznajmljivao avione na račun poreznih obveznika za privatna putovanja.

Dok se on spremao za putovanje, njegova supruga Meghan Markle snimljena je u šetnji parkom Horth Hill Regional, nedaleko od njihove vile na otoku Vancouveru, gdje žive još od Dana zahvalnosti prošle godine. Meghan nije nikada djelovala sretnije...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije