Harry i Meghan ispunjavaju želju kraljice: Evo kada se vraćaju u Britaniju

Radiosarajevo.ba
Harry i Meghan ispunjavaju želju kraljice: Evo kada se vraćaju u Britaniju
Foto: EPA / Princ Harry i Meghan Markle

Princ Harry i Meghan Markle službeno odstupaju sa svih kraljevskih dužnosti krajem ožujka. Prije nekoliko dana odradili su svoje posljednje kraljevske zadatke, a već su najavili svoje planove o ponovnom dolasku u Veliku Britaniju.

Slavni kraljevski par objavio je kako će ljetne praznike provesti s prinčevom obitelji kako bi kraljica Elizabeta mogla vidjeti praunuka Archieja, javlja Fox.

Meghan, Harry i Archie bi ljeto trebali provesti u Škotskoj, a s kraljicom će se družiti u dvorcu Balmoral. "Par je prihvatio kraljičin poziv da provedu ljeto u Balmoralu", rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

"Prošle su godine odbili poziv, što je malo zaoštrilo odnose među članovima kraljevske obitelji, a s Archiejem su bili na Ibizi i u ljetnikovcu Eltona Johna na jugu Francuske", dodaje izvor.

Archie će ove godine u maju proslaviti prvi rođendan, a nakon povratka u Veliku Britaniju susrest će se i s djedom Charlesom, no ne zna se hoće li ga vidjeti i stric William.

Kako pišu britanski mediji, jedan od razloga odlaska bračnog para u Kanadu je i zahlađenje odnosa između Williama i Harryja. Nakon njihovog preseljenja u Kanadu, mali Archie nije se vratio u Veliku Britaniju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije