Hana Hadžiavdagić: 'Nikada neće biti gospoda oni koji su sjeli u skupi automobil zarađen kriminalom'

4
Radiosarajevo.ba
Hana Hadžiavdagić: 'Nikada neće biti gospoda oni koji su sjeli u skupi automobil zarađen kriminalom'
FOTO: Facebook / Hana Hadžiavdagić

Influenserica Hana Hadžiavdagić je na svom Instagram profilu uputila poruku koja po svom sadržaju najvjerovatnije odnosi na akciju Black Tie 2.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

"Ne možeš se baviti drogom, ne možeš biti plaćen tim parama niti ih bilo kako koristiti, ako želiš da se ponašaš u skladu sa zakonom, vjerom, društvenim i moralnim normama. Nikada nećeš biti sretan i imati nafaku od takvih novaca".

Zemljotres nedaleko od granice Bosne i Hercegovine i Hrvatske

Zemljotres nedaleko od granice Bosne i Hercegovine i Hrvatske

Nema mirnog sna u takvim porodicama. Nema sreće u takvim porodicama. Meni takvi ljudi nikada neće biti primjeri jer se porijeklo novaca i imovine odlično zna. Takvi za mene nikada neće biti gospoda jer su sjeli u skupi automobil zarađen kriminalnom i svezali leptir mašnu kako bi prikrili sramotu. Niko nikada nije postao bogat preko noći, zapamtite to! Sve se vraća na najmilijima. Tačka. Kraj svake rasprave!".

Podsjetimo, influensercia Adna Helić je uhapšena zajedno sa još 22 osobe iz Sarajeva, Mostara i Zenice u policijskoj akciji Black Tie 2 zbog sumnje za učestvovanje u ogranizovanom kriminalu.

Story Hane Hadžiavdagić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije