Haljina Sofije Vergare podijelila žene na društvenim mrežama

0
Radiosarajevo.ba
Haljina Sofije Vergare podijelila žene na društvenim mrežama
Foto: EPA-EFE / Sofija Vergara/Arhiv

S dolaskom toplijeg vremena žene diljem svijeta biraju lepršave haljine u kojima se osjećaju i izgledaju sjajno. I Sofija Vergara je jedna od njih.

Kolumbijska ljepotica svoje modne kombinacije – iza i ispred kamere – rado stavlja na Instagram profil. Nedavno je podijelila i jedno upečatljivo izdanje sa snimanja u Los Angelesu, piše Zadovoljna.hr.

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda Self Portrait koja je predstavljala sjajan kontrast njezinoj puti. Tačnije nosila je midi model bez rukava u boji limete koji je napravljen od čipke te razotkriva tijelo.

Iako haljina A kroja dolazi s ugrađenom podstavom, riječ je o minijaturnom komadu tkanine u boji kože koja dodatno podcrtava nagost modela te malo toga prepušta mašti. Baš zato podijelila je žene na društvenim mrežama.

I dok neke dame obožavaju ovaj model, te i same ga imaju u svojem ormaru, druge su zaključile da otkriva previše nage kože i da više podsjeća na spavaćicu nego na haljinu koja bi se mogle nositi u javnosti za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sofija Vergara sparila je haljinu s ružičastim natikačama na visoku potpeticu Giuseppea Zanottija, a izdanje zaokružila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira američkog brenda Foster Grant.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije