"Miljacka" potekla Zagrebom: Halid Bešlić otvorio humanitarni koncert

Anadolija
"Miljacka" potekla Zagrebom: Halid Bešlić otvorio humanitarni koncert
/ AA
Humanitarni koncert "Želim život", 11. po redu u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV, ove je godine pjesmom "Miljacka" na Trgu bana Jelačića otvorio Halid Bešlić.

Na glavnom zagrebačkom trgu i ove godine okupilo se nekoliko hiljada gledatelja na besplatnom koncertu koji će sredstva prikupljati isključivo putem call centra u kojemu će se na pozive gledatelja javljati poznata imena iz svijeta estrade, kulture, politike i javnog života uopće.

Među najznačajnijim uzvanicima, u call centru su večeras hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Božo Petrov...

Ove godine humanitarna Zaklada Ana Rukavina koncertom obilježava desetu godišnjicu svojega rada.

Na Trgu bana Josipa Jelačića veliki koncert otvorio je Halid Bešlić, potom je nastupio bend Opća opasnost, a tijekom večeri, sve do pola sata iza ponoći, nastupit će i Psihomodo Pop, Meritas, Željko Samardžić, Jelena Rozga, Vatra, Maja Šuput, S.A.R.S. i Colonia.

Tokom humanitarnog koncerta koji se prenosi uživo na Novoj TV, pozivi građana na humanitarni telefon u call centru će pomoći daljnjem radu Zaklade. Humanitarni broj 060 9000 će biti otvoren do kraja prosinca, a cijena poziva iznosi pet kuna (0,65 eura) plus PDV.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije deset godina uputila tada 29-godišnja Ana Rukavina Erceg.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije