Uživa u šetnji Sarajevom: Hadžihafizbegović se oporavlja nakon povrede

Radiosarajevo.ba
Uživa u šetnji Sarajevom: Hadžihafizbegović se oporavlja nakon povrede
Foto: Armin Durgut/Pixsell / Emir Hadžihafizbegović

Tokom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana „Sjećaš li se Doli Bel“, u režiji Kokana Mladenovića, glumac Emir Hadžihafizbegović je doživio ozbiljnu tjelesnu povredu zbog koje je nakon predstave morao hitno biti hospitaliziran.

Poznati bh. glumac danas je prvi put nakon povrede prošetao ulicama Sarajeva. Kako je zabilježio fotoreporter Hadžihafizbegović hoda sa štakom, ali definitivno je da se oporavlja čim ga je sunce izmamilo vani.

Podsjećamo, predstava se odigrala u petak u Kamernom teatru 55 u Sarajevu, a Hadžihafizbegović je povrijedio nogu, pa je u toku zamjena scena intervenirala i Hitna pomoć.

"Zbog uslovnosti njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede, obavještavamo svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza, da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26. marta i 27. marta 2019. za sada ostaju nepromijenjeni.

Otkazane predstave će se odigrati u aprilu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Preuzete karte će važiti za ta igranja, ili gledaoci mogu zatražiti povrat novca na blagajni Kamernog teatra 55", saopćeno je iz Kamernog..

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije