Transformacija / Govorili su joj da je ružna, a onda je ona uložila 80.000 KM na operacije

20. 11. 2018. u 12:15:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 661

Celine Centino ima 24 godine i zvijezda je društvenih mreža u Švicarskoj. Kako je danas važno biti popularan na Facebooku i Instagramu, tako je ova mlada djevojka postala vrlo praćena, a naročito nakon njezine nevjerojatne priče.

Naime, ona je na potrošila više od 80 hiljada maraka na plastične operacije, kako bi izgledala bolje. Kao tinejdžerka nije bila zadovoljna svojim izgledom, a njezini su je vršnjaci često zadirkivali i govorili joj da je ružna. Celine je nakon školovanja krenula raditi kao frizerka te počela štedjeti novac za plastične operacije, piše Dnevnik.hr.

U četiri godine operirsala je grudi, nos, obraze, usne i bradu, a nakon svega nerijetko dobiva brojne komplimente kako je zgodna. Kao djevojčica često je bila tužna, a znali su joj govoriti i kako je smeće. Vršnjaci su bili toliko grubi da im nije imala priliku pokazati kakva je osoba. Sada je isti ti ne mogu prepoznati.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA