Glumica se fotkala gola i dramatičnim izgledom šokirala javnost

Radiosarajevo.ba
Glumica se fotkala gola i dramatičnim izgledom šokirala javnost
Instagram / Jenny Mollen
Američka glumica Jenny Mollen fotografirala se potpuno gola i fotku objavila na Instagramu kako bi ukazala na probleme sa zdravljem kojih donedavno nije bila ni svjesna. Fotografija je uskoro postala viralna.

Mediji su nedavno hvalili njezin izgled jer je u samo nekoliko mjeseci od porođaja skinula kilograme, no ispostavilo se da je riječ o bolesti...

"Nije anoreksija, nego poremećaj štitnjače. Moj doktor misli da je Gravesova bolest. Još čekam nalaze", napisala je 38-godišnjakinja.

"Ne znam šta da kažem o tome zašto sam ovako mršava. Nisam mislila da je nešto loše sve do prošlog petka kada mi je na vratu iskočila kvrga što me prisililo da odem doktoru. Još uvijek čekam nalaze krvi, ali moj doktor misli da je riječ o Gravesovoj bolesti.

 

A post shared by Jenny Mollen (@jennyandteets2) on

Ako ste nedavno rodili i jako smršali u kratkom roku te imate osjećaj da ste na kokainu, kosa vam opada i mislite da je vaš muž idiot, možda je vaša štitnjača kriva. Provjerite je", upozorava glumica koja je u braku s Jasonom Biggsom i ovo im je drugo dijete. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije