Glumica pala sa trećeg sprata: Muž govorio o nesretnom slučaju

Glumica pala sa trećeg sprata: Muž govorio o nesretnom slučaju
Glumica Neda Arnerić teško je povrijeđena u nedjelju navečer prilikom pada s terase svog stana koji se nalazi na trećem spratu u Dubljanskoj ulici u Beogradu.

Naime, glumica je zadobila prijelom petog vratnog pršljena, prvog lumbalnog i dvanaestog grudnog pršljena nakon pada na limeni krov antikvarnice.

Suprug glumice Milorad Mešterović rekao je za Telegraf.rs da se sve izdešavalo između 22.30 i 23 sata, te da nije vidio kada je njegova supruga pala.

"Vratila se sa nekog poslovnog sastanka u vezi s nekom serijom koju treba da snima, a prethodno je birala fotografije za izložbu 'Niš art fondacije'. Sedeli smo i zajedno odgledali Novaka Đokovića. Bila je malo utučena ali ništa strašno. Rekla je da je bila jako umorna", rekao je Mešterović. "Posle Đokovića ustala je da raširi veš, koji deo širi na maloj a deo na velikoj terasi. Šta se desilo, ne znam. Samo sam u jednom trenutku čuo tup zvuk udarca. Ona je pala s male terase."

Njen suprug je izjavio i da je od ljekara saznao da je povrijeđena glumica došla svijesti, te da se svi nadaju da će se oporaviti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije