Glumica Hillary Swank objavila neobičnu sliku s ultrazvuka: "Beba napinje mišić..."

0
Radiosarajevo.ba
Glumica Hillary Swank objavila neobičnu sliku s ultrazvuka: "Beba napinje mišić..."
Foto: Instagram / Hillary Swank

Trudna holivudska glumica Hillary Swank objavila je neobičnu fotografiju s ultrazvuka, na kojoj se vidi kako jedno od njnih  blizanaca, kako se čini, napinje mišić na ruci.

"Beba napinje mišić pred kamerom", napisala je Swank na svom Instagramu u opisu slike s ultrazvuka, a dodala je još i hashtagove "Prava beba od milijun dolara" i "Prize fighter".

Swank, koja čeka blizance s partnerom Phillipom Schneiderom, sliku je objavila u nedjelju, a do sada je skupila više od 88 hiljada lajkova i stotine komentara.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

U porukama su joj se javile i mnoge poznate osobe. "Već se vidi da ima ramena kao majka", napisala je Kate Hudson. "Miruj, srce moje. Super djeca", napisala je glumica Mariska Hargitay. "O moj bože", nadovezala se Sharon Stone, a Lindsey Lohan joj je ostavila emotikone sa srcima.

Podsjetimo, Swank je svoju prvu trudnoću objavila početkom oktobra. "Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost, bit ću mama. Dolazi dvoje djece, ne mogu vjerovati", rekla je u emisiji Good Morning America. 

Priznala je da je u početku imala "napadaje jutarnje mučnine", a trudnoću je godinama odgađala zbog karijere i činjenice da do Philipa nije upoznala osobu s kojom bi odgajala djecu. Inače, Hilary i Philip su u braku od 2018., a prethodno su u vezi bili dvije godine, prenosi Index hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije