Glumački par iznenada prekinuo: "Samo je rekao da me više ne voli i otišao je"

0
Radiosarajevo.ba
Glumački par iznenada prekinuo: "Samo je rekao da me više ne voli i otišao je"
Foto: EPA-EFE / Alice Evans i Ioan Gruffudd

Britanska glumica Alice Evans na društvenim mrežama objavila je da ju je suprug, također glumac Ioan Gruffudd, odlučio napustiti nakon 13 godina braka.

Par se upoznao 2000. na snimanju filma 102 Dalmatinca, a vjenčali su se 2007. godine. Alice Evans u međuvremenu je obrisala tvit u kojemu je napisala na kakav način je suprug njoj i njihovim kćerima priopćio tužnu odluku.

"Moj voljeni supruga/srodna duša već 20 godina, Ioan Gruffudd objavio je da od sljedeće sedmice napušta svoju obitelji. Ja i moje kćerkice smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog, osim da me više ne voli. Jako mi je žao", napisala je Alice Evans, ali je taj tvit u međuvremenu obrisala, piše People.

Gruffudd zasad nije komentirao njezine objave, ali u zajedničkom priopćenju u posjed kojega je došao časopis People, par navodi sljedeće:

Alice Evans i Ioan Gruffudd - undefined

Foto: EPA-EFE: Alice Evans i Ioan Gruffudd

"Kao što možete zamisliti, ovo je izuzetno teško vrijeme za našu obitelji, nastavljamo biti predani odgoju naše djece. Hvala vam što poštujete našu privatnost", poručili su.

Velški glumac Ioan Gruffud poznat je široj javnosti po filmovima Fantastična četvorkaTitanic i Kralj Arthur, dok glumicu Evans znamo iz serija Lost i The Originals.

Iaon Gruffud u posljednje je vrijeme bio odvojen od obitelji zbog snimanja TV drame Harrow u Australiji.

Prošle godine u razgovoru za The Guardian Ioan Gruffud dao je naslutiti da u braku nije baš sve glatko. Ispričao je kako on i supruga več četiri godine sve teže pronalaze vrijeme jedno za drugo jer fizički provode dosta vremena odvojeno.

"Alice se vratila nakon što je sedam dana bila odsutna, a ja sam se pohvalio da su djeca u krevetu. Ona mi je na to uzvratila: 'Ha, samo tjedan dana, pokušaj to raditi šest mjeseci'", izjavio je tada, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije